Ulah Ceurik Lirik

393

Ulah Ceurik Lirik Is A Lagu Romantis. Di Posting Ini, Anda Bisa Mendapatkan Ulah Ceurik Lirik. Lagu Ini Dinyanyikan Oleh Revina, Musik Oleh Gasentra Dan.

Ulah Ceurik Lirik Lagu PDF Silakan Bergabung dengan Saluran Telegram Kami
Telegram
https://t.me/Voicelyrics (@Voicelyrics)

Ulah Ceurik Song Credit:

  • Vokal : Revina
  • musik : Gasentra

Ulah Ceurik Lirik

Cag didieu
Cag seumeut dieu
Lalakon cinta nu urang

Teup anteupkeun
Tong di guar deui
Carita cinta nu peugat

Najan ka gandrung sa gunung
Najan duriat sa jagat
Kadeudeuh nu nyangreud pageuh
Ahirna urang papisah pisah

Rek ka saha
Rek ka urang mana
Geura milari geuntosna

Cig ka kidul
Cig ka kaler
Ngulon ngetan moal nyaram
Tos teu aya kakaitan

Antara urang duaan
Lain anjeun lain abdi
Urang geus lain lainna
Lain…

Ulah ceurik
Tong diceungceurikan
Tarimakeun janten duda
abdi pasrah jadi randa
Da geuning kieu kuduna
Urang teu bisa kumaha

Ulah ceurik
Tong diceungceurikan
Wayahna urang papeugat
Najan hate masih beurat
Pileuleuyan, pileuleuyan
Hampura, Abdi hampura.. |||

Lagu Romantis Populer: