Setyo Tuhu Lirik – Manthous

435

Setyo Tuhu Lirik Is A Lagu Romantis. Di Posting Ini, Anda Bisa Mendapatkan Setyo Tuhu Lirik.

Setyo Tuhu Lirik Lagu PDF Silakan Bergabung dengan Saluran Telegram Kami
Telegram
https://t.me/Voicelyrics (@Voicelyrics)

Setyo Tuhu Lirik

Pamintaku, nimas sido asih
Atut truntut, tansah reruntungan
Ing sarino sawengine
Datan genggang sak rambut
Lamun adoh caket ing ati
Yen cedhak tansah mulat

Sido asih tuhu
Pindha mimi lan mintuno
Ayo nimas barengan netepi wajib
Sido asih bebrayan

Aku kang setyo satuhu
Wit biyen nganti saiki
Bebasane, peteng kepapag obor sumunar
Andika pangayomanku

Lahir-batinku wus nyoto
Mung sajak’e, andika semune kurang reno
Tondho yekti, paseksene rikalane
Ngangkat awrat
Mlampah tebih datan lesu (mugi lestariyo)

Mugi antuk berkahing widi
Andika mung tansah limpat
Panyuwunku, sedyo kulo
Tansah anglam-lamiā€¦ |||

Lagu Romantis Populer :