Lirik Tembang Kangen | Anisa Salma | Yunita

392

Lirik Tembang Kangen Lagu Ini Dinyanyikan Oleh Yunita. Ini Lagu Sedih. Tembang Kangen Lirik Lagu PDF Silakan Bergabung dengan Saluran Telegram Kami Telegram – (@Voicelyrics)

Lirik Tembang Kangen

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku

Lirik Tembang Kangen FAQ

Siapa yang menyanyikan lagu itu?

Lagu ini dinyanyikan oleh Yunita.

Kapan lagu itu dirilis?

Lagu ini dirilis pada Feb 18, 2013.

Lagu apa itu Tembang Kangen?

Tembang Kangen Lagu adalah Song Type.

Lagu Sedi Populer :