Lirik Sri Huning | Deni Kristiani

367

Lirik Sri Huning Lagu Ini Dinyanyikan Oleh Deni Kristiani. Ini Lagu Sedih. Sri Huning Lirik Lagu PDF Silakan Bergabung dengan Saluran Telegram Kami Telegram – (@Voicelyrics)

  • Title : Sri Huning
  • Artist : Deni Kristiani
  • Songwritter : Ki Sukron Suwondo
  • Arranger : Samiremen
  • Album : Langgam Campursari

Lirik Sri Huning

Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wis prasojo hanambut branti

Sri huning daton ngrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo putra niro
Ronggolawe adipati tuban

Sri huning putrane abdi
Wongso pati nalikane uni
Kapupuk ing madyo logo
Duk prang tandhing lawan minakjinggo

Katresnane wiratmoyo
Tinampi dene roro sri huning
Senadyan wekasan niro
Prapteng lampus alabuh negoro

reff :

Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wis prasojo hanambut branti

Sri huning daton ngrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo putra niro
Ronggolawe adipati tuban

Sri huning putrane abdi
Wongso pati nalikane uni
Kapupuk ing madyo logo
Duk prang tandhing lawan minakjinggo

Katresnane wiratmoyo
Tinampi dene roro sri huning
Senadyan wekasan niro
Prapteng lampus alabuh negoro

Lirik Sri Huning FAQ

Siapa yang menyanyikan lagu itu?

Lagu ini dinyanyikan oleh Deni Kristiani.

Kapan lagu itu dirilis?

Lagu ini dirilis pada Sep 5, 2020.

Lagu apa itu Sri Huning?

Sri Huning Lagu adalah Sri Huning.

Lagu Sedi Populer :