Lirik Sing Keri Cokot Boyo | Nurul Qadim

447

Lirik Sing Keri Cokot Boyo Is A Lagu Renungan . Lagu Ini Dinyanyikan Oleh Nurul Qadim. Sing Keri Cokot Boyo Lirik Lagu PDF Silakan Bergabung dengan Saluran Telegram Kami Telegram – (@Voicelyrics)

Lirik Sing Keri Cokot Boyo

Gatekno Siro Kabeh…
Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabi’in lan Poro Wali
Iku Nglanggengake Ngaji

Gatekno Siro Kabeh….
Rikolo Jamane Nabi
Sohabat Tabi’in lan Poro Wali
Iku Nglanggengake Ngaji

Ngaji Tansah Dadi Gegerane Insani

Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Di Cokot Boyo

Ngertenono Siro Kabeh
Nalikane Poro Wali
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi
Nderek Tuntunane Nabi

Ngertenono Siro Kabeh
Nalikane Poro Wali
Nyambung Berjuang ing Tlatah Jawi
Nderek Tuntunane Nabi

Ngaji Dalan Nyuwun Marang Ridho Gusti

Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Di Cokot Boyo

Weruho Siro Kabeh

Ing Dasar Perintah Ngaji
Kados Dawuhipun Kanjeng Nabi
Minal Mahdi Ilal Lahdi

Weruho Siro Kabeh
Ing Dasar Perintah Ngaji
Kados Dawuhipun Kanjeng Nabi
Minal Mahdi Ilal Lahdi

Nglampahi Syariat Ngliwati Ngaji

Wong Mukmin Senenge Ngaji

Sing Keri Cokot Boyo

Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Di Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Cokot Boyo
Sing Keri Di Cokot Boyo

Lirik Sing Keri Cokot Boyo FAQ

Siapa yang menyanyikan lagu itu?

Lagu ini dinyanyikan oleh Nurul Qadim.

Kapan lagu itu dirilis?

Lagu ini dirilis pada May 16, 2017.

Lagu apa itu Sing Keri Cokot Boyo?

Sing Keri Cokot Boyo Lagu adalah Lagu Renungan.

Lagu Renungan Populer :