Lirik Sesah Hilapna

727

Lirik Sesah Hilapna Is A Lagu Pop. Di Posting Ini, Anda Bisa Mendapatkan Lirik Sesah Hilapna.

Lirik Sesah Hilapna Lagu PDF Silakan Bergabung dengan Saluran Telegram Kami
Telegram
https://t.me/Voicelyrics (@Voicelyrics)

Lirik Sesah Hilapna

Cinta kuring ka manehna
Anggang kahalang sagara
Moal luntur kaibunan
Moal gedag kaanginan

Cinta ngan ukur salira
Cinta kuring nu ayeuna

Masih kawas anu baheula
Kasalira kuring cinta
Moal rek aya gentosna
Asih urang salamina

Aduh nyai ieu akang emut bae
Ka salira teuweleh ka bayang-bayang
Aduh sesah hilapna
Sakolebat rerendengan
Bari ukur na impenan
Pinuh ku kembang hareupan
Nyorang jalan ka bagjaan
Kalah dikumaha adat urang anu beda
Cinta kuring ka manehna
Anggang kahalang sagara

Moal luntur kaibunan
Moal gedag kaanginan
Cinta ngan ukur salira
Cinta kuring nu ayeuna

Masih kawas anu baheula
Kasalira kuring cinta
Moal rek aya gentosna
Asih urang salamina
Aduh nyai ieu akang emut bae

Ka salira teuweleh ka bayang-bayang
Aduh sesah hilapna
Sakolebat rerendengan
Bari ukur na impenan
Pinuh ku kembang hareupan
Nyorang jalan ka bagjaan
Kalah dikumaha adat urang anu beda
Sakolebat rerendengan

Bari ukur na impenaan
Pinuh ku kembaang hareupaan
Nyoraang jalan ka bagjaan
Kalah dikumaha adat urang anu beda… |||

Lagu Pop Populer: