Lirik Sakur Ngimpi

279

Lirik Sakur Ngimpi Is A Lagu Pop. Di Posting Ini, Anda Bisa Mendapatkan Lirik Sakur Ngimpi.

Lirik Sakur Ngimpi Lagu PDF Silakan Bergabung dengan Saluran Telegram Kami
Telegram
https://t.me/Voicelyrics (@Voicelyrics)

Lirik Sakur Ngimpi

Saprak anjeun ngaleos
Ngabeubeutkeun duriat
Hirup asa nunggelis hate mararingis
Saprak anjeun ninggalkeun
Ngararajet cinta urang
Pikiran baluweng pinuh ku emutan
Sagala rasa kabawa anjeun
Saparo nyawa ngilu ka anjeun
Nikmatna hirup leungit teu nyesa
Teuing kamana.

Letah teu mirasa sagala karasa pait
Sare gulang guling hese peureum
Kahayang mah ieu teh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri
Kahayang mah waktu teh ngulang deui
Sabulan anu katukang
Basa silih keukeupan
Ngahelas kaleungitan
Ngorejat seseblakan
Lieuk euweuh lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan
Ngarep-ngarep sakur ngimpi
Ngarep-ngarep anjeun datang
Tiap detik ngan tatanya
Dimana anjeun…

Letah teu mirasa sagala karasa pait
Sare gulang guling hese peureum
Kahayang mah ieu teh sakur ngimpi
Anu ngageuingkeun urang
Tina kasombongan diri
Kahayang mah waktu teh ngulang deui
Sabulan anu katukang
Basa silih keukeupan
Ngahelas kaleungitan
Ngorejat seseblakan
Lieuk euweuh lieuk euweuh
Ngagugulung lamunan
Ngarep-ngarep sakur ngimpi
Ngarep-ngarep anjeun datang
Tiap detik ngan tatanya
Dimana anjeun… |||

Lagu Pop Populer: