Lirik Lagu Stasiun Tugu

394

Lirik Lagu Stasiun Tugu Is A Lagu Sedi. Di Posting Ini, Anda Bisa Mendapatkan Lirik Lagu Stasiun Tugu.

Lirik Lagu Stasiun Tugu Lagu PDF Silakan Bergabung dengan Saluran Telegram Kami
Telegram
https://t.me/Voicelyrics (@Voicelyrics)

Lirik Lagu Stasiun Tugu

Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pamit aku
Pamitmu bali ning kuthomu

Sepining ati
Nalikane ing wengi kuwi
Ora ngiro tumetes eluh ing pipi
Duh sliramu kapan bali

Kusumaning ati
Amungt donga lan amung pamuji
Kutho Ngayogja
Kang tansah ngancani
Sepining rasa ati iki

Stasiun tugu
Sing dadi seksi kang bisu
Mugo-mugo sliramu eling aku
Kapan kondurmu tak tunggu

Stasiun tugu
Sing dadi seksi kang bisu
Mugo-mugo sliramu eling aku
Kapan kondurmu tak tunggu.. |||

Lagu Sedi Populer: