Lirik Lagu Papatong – Bah Dadeng

480

Lirik Lagu Papatong Is A Lagu Romantis. Di Posting Ini, Anda Bisa Mendapatkan Mobil Butut Lirik.

Lirik Lagu Papatong Lagu PDF Silakan Bergabung dengan Saluran Telegram Kami
Telegram
https://t.me/Voicelyrics (@Voicelyrics)

Lirik Lagu Papatong

Beurang maju ka lohor
Papatong nu koneng eunteupna regang
Ngageter jangjangna keur ngagupayan
Pancen keur wasiatan

Sore menggok ka Ashar
Papatong nu koneng hiber teu luhur
Ngalayang ngawahan arek pamitan
Poma tong ka jongjonan

Papatong nu koneng teu tembong deui
Leungit indit teu pamit
Papatong nu koneng teu tembong deui
Tilem bewara baturna

Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu Kawasa
Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu Kawasa

Sore menggok ka Ashar
Papatong nu koneng hiber teu luhur
Ngalayang ngawahan arek pamitan
Poma tong ka jongjonan

Papatong nu koneng teu tembong deui
Leungit indit teu pamit
Papatong nu koneng teu tembong deui
Tilem bewara baturna

Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu Kawasa
Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu Kawasa.. ||

Lagu Romantis Populer :